KLEUR & STIJL

KLEURENANALYSE:

Zonder in hokjes te willen denken, is het toch zo dat ieder persoon een natuurlijk seizoenstype heeft; dit op basis van de ondertoon van de huid, de haarkleur en de ogen.

Het is immers door het dragen van de juiste kleuren dat je harmonie brengt en dat zo jouw huidskleur gezonder oogt en ‘onregelmatigheden’ minder in het oog springen.

Wanneer je kleuren draagt die niet in harmonie zijn met jouw seizoenstype, ga je er minder goed uitzien. Weet je écht niet welke kleuren het beste bij jou passen én draag je daarom altijd zwart? Een éénmalige kleurenanalyse gaat je hierop antwoord geven.

Deze kleurenanalyse gaat niet alleen jouw natuurlijke uitstraling versterken maar het zelfvertrouwen krijgt hiermee ook een enorme boost. Op het einde van de analyse krijg je dan jouw seizoens-kleurenpas.

 

STIJLADVIES:

Tijdens een stijlsessie gaan we jouw specifieke lichaamsverhoudingen in kaart brengen. Het is immers belangrijk, als je je persoonlijke stijl wil leren kennen, dat je weet dat je unieke lichaamsbouw het uitgangspunt is en dat je je eigen karakteristieken gaat ontdekken.
Samen gaan we op zoek naar jouw pluspunten zodat we die troeven kunnen uitspelen. We bekijken samen jouw garderobe en maken opnieuw plaats in jouw kleerkast.
Op het einde van de analyse heb je dan een persoonlijk stijlpaspoort.